IMPACT

FAIRCHAIN KOFFIE, ONGEËVENAARDE KWALITEIT.

Bij Moyee Coffee streven we ernaar om al jouw behoeften op het gebied van koffie, thee en condimenten volledig te ontzorgen. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom bieden we een flexibele aanpak die aansluit op jouw wensen. Als pioniers zijn we trots om de eerste FairChain koffieleverancier te zijn, maar onze toewijding gaat verder dan alleen producten. We geloven in persoonlijke service en zijn altijd bereikbaar tijdens kantoortijden om jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Laat ons je begeleiden op een reis naar smaakvolle en ethische koffie-ervaringen.

Onze bonen worden zorgvuldig geselecteerd en met de hand geplukt,  in de zon gedroogd en daarna langzaam geroosterd. Het resultaat: FairChain specialty koffie! Door Moyee koffie te drinken draag je direct bij aan een rechtvaardige en duurzame toekomst voor boeren in de koffie-industrie. 

Ontdek hoe verandering smaakt. Proef onze vier verschillende koffies die allemaal één ding gemeen hebben: impact en duurzaamheid.


IMPACT RAPPORT LEZEN​


HET IS TIJD OM LANDEN ALS ETHIOPIË ALS GELIJKWAARDIGE PARTNERS TE BEHANDELEN, HET IS TENSLOTTE HUN KOFFIE!”

Guido van Staveren van Dijk - Founder Moyee